Izvor: KURIR.RS
21.09.2023 u 14:30
0

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ TRENER MILANA? Šveđanin dobio ponudu koju ne može da odbije!

Zlatan Ibrahimović (41) je tokom leta okončao uspešnu fudbalsku karijeru i sada je spreman da se okuša kao trener.

Zlatan Ibrahimović ostao je uz Milan i ne samo dušom. Bilo je priča da će se možda čak vratiti i na teren, ali se desio veleobrt i posle utakmice Lige šampiona između Milana i Njukasla (0:0), pojavile su se vesti da je Šveđanin dobio predlog da bude trener u klubu. Ovu informaciju plasirao je list Gazeta delo Sport.

Italijanska štampa tvrdi da bi Zlatan Ibrahimović počeo kao pomoćnik prvom treneru Stefanu Pioliju, te da bi bio angažovan u stručnom štabu. Odranije, Zlatan je redovan na treninzima kluba u Sportskom centru Milanelo.

Na pitanje o ovoj temi, Zlatan Ibrahimović se našalio da bi mogao da se vrati na teren i izbegao je da konkretno odgovori o predlogu koji je dobio od uprave kluba.

POSTAVILI REKORD KOJI NEĆE BITI LAKO OBOREN: Srpski tandem ispisao istoriju u Ligi šampiona!

Došao sam ovde u Milanelo i odmah sam rekao treneru da sam spreman da igram, ali moje ime nije bilo na spisku. Međutim, osećam se dobro i u formi. Šalu na stranu, nastavite da navijate za Milan, biće sve u redu, vidimo se na San Siru – poručio je Zlatan Ibrahimović.

Reprezentativac Švedske balkanskih korena Zlatan Ibrahimović postigao je 493 gola na 819 mečeva u karijeri.

Tokom svoje karijere Zlatan je imao privilegiju da sara|uje sa nekim od najboljih trenera svoje ere, kao što su Ronald Kuman (Ajaks), Fabio Kapelo (Juventus), Žoze Murinjo (Inter, Mančester junajted), Karlo Ančeloti, Loran Blan (PSŽ)… Jedini stručnjak sa kojim Zlatan nikada nije uspeo da pronađe zajednički jezik bio je Pep Gvardiola kada su sarađivali u Barseloni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter