Izvor: Informer
28.09.2023 u 14:30
0

„POSVEĆUJEM POBEDU NASTRADALOJ BRAĆI NA KIM“: FUDBALER IZ BANJALUKE razapet samo zato što je SRBIN!

Fudbaler Borca iz Banjaluke Srđan Grahovac posle meča u Širokom Brijegu dao je izjavu u kojoj je rekao da pobedu posvećuje nastradaloj braći na Kosovu i Metohiji, a onda se podigla velika bruka u Bosni i Hercegovini koja i dalje ne prestaje.

Mnogi mediji i portali u komšiluku preneli su ovu vest, a onda su ostrašćeni navijači krenuli da posipaju drvlje i kamenje po Grahovcu deleći mu razne epitete.

Dok su neki Srđana počeli da nazivaju “bivšim reprezentativcom BiH”, drugi se pitaju “zašto mu je ovo trebalo”. Ima i onih koji čak traže i reakciju UЕFA.

Vlada Republike Srpske je 27. septembar proglasila za dan žalosti, a fudbaleri Borca su na “Pecari” oko ruke nosili crni flor u čast stradalih u okršaju sa tzv. kosovskom policijom u nedelju u selu Banjska.

(UŽIVO) PETAR PETKOVIĆ: Od Euleksa hoće da sakriju da su Srbi MUČKI UBIJENI!

„Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobedu posvetim našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i osećanja su uz njihove porodice i neka im Bog podari mir“ – između ostalog je rekao Grahovac, a to je zasmetalo medijima i naročito korisnicima društvenih mreža u BiH.

Mržnja pojedinaca se pretvorila u linč i hajku na fudbalera, pa su se nizali komentari poput “Gori u paklu”, “Smrdljivi Srbin je svaki isti” i slične srmane poruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter