Izvor: BSC happy portal
28.09.2023 u 13:55
0

NESALOMIV KARAKTER I NADMOĆNA BORBA: Boriša Simanić nastavlja košarkašku karijeru – BOŽE, HVALA TI! (FOTO)

Talentovani srpski košarkaš Boriša Simanić koji je spletom nesrećnih okolnosti nakon nespotrenog udarca košarkaša Južnog Sudana Nunija Omota izgubio bubreg, još jednom je dokazao da je nesalomivi borac i junak.

BORIŠA SIMANIĆ JAKOM PORUKOM IZAZVAO SALVU ODUŠEVLJENJA: Ostao bez bubrega, a o povratku na parket OVAKO RAZMIŠLJA!

Nakon nedelja provedenih u bolničkoj postelji, njegovo stanje iz dana i u dan bilo sve bolje, a Borišin duh nije posustajao. Vrhunski tim lekara, porodica, prijatelji, sve vreme su mu bili vetar u leđa i nadmoćna sila koja ga je dovela do ovog časa, a divnu vest putem socijalnih platofrmi podelio je njegov agent Miško Ražnatović.

– Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema.

Podsetimo, pre nekoliko dana oglasio se i Simanićev lekar Dragan Radovanović koji je bio i više nego optimističan.

– Izašao je na kućni oporavak. Završna testiranja su obavljena, u dobrom je stanju i nadam se da će ceo njegov oporavak ići uzlaznom putanjom, te da će na kraju uspeti da se vrati sportu, što bi bilo divno. Postoje optimistički podaci o funkciji drugog bubrega, a Boriša je zdrav, mlad i jak čovek. Svi njegovi mehanizmi koji su neophodni za oporavak u punom su kapacitetu, zato i jesam optimista da će prebroditi sve ovo – objasnio je do tančina. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter