Izvor: happybsc
01.10.2023 u 22:38
0

PRAVI ŠOUMEN GDE GOD SE NAĐE: Novak je nepobediv na teniskom terenu, pogledajte kako je prošao sa sumo rvačem (VIDEO)

Najbolji teniser sveta, i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković , svi znamo strah i trepet je na teniskom terenu, svi sportski stručanjaci se slažu da je jedan od fizički najspremnijih tenisera na turu.

Opšte je poznato da Novak posebnu pažnju posvećuje fizičkim pripremama, zdravoj ishrani i uvek pokazuje maksimalne rezulate, u bilo kom sportu se oproba. I kao neko ko obožava sport, pre nekoliko godina dok je boravio u Japanu Novak je probao kako izgleda sumo rvanje.

Kinezi imaju specijalne nadimke za najbolje tenisere sveta, nekima se ovo neće dopasti

 

Naime jedan od Novakovih fanova iz Velike Britanije objavio je snimak gde se Nole oprobao u sumo rvanju, iako ulaže sav svoj trud sumo rvač koji je najmanje tri puta teži i krupniji od Novaka nosi ga perce na terenu, ali kao i uvek Novak je i tokom ovog meča pokazao jednu od svojih njajjačih osobina, da nikada ne odustaje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter