Izvor: Kurir
30.01.2024 u 15:48
0

PREMINUO LEGENDARNI FUDBALER: Tragična smrt najboljeg strelca u istoriji svoje zemlje

Bivši reprezentativac Paname Luis Tehada preminuo je u 42. godini igrajući u rekreativnoj ligi.

Napadač koji je čak 17 godina igrao za nacionalni tim svoje zemlje izgubio je svest na terenu u blizini Panama sitija i hitno je prevezen u bolnicu, ali su lekari tamo samo konstatovali smrt.

-Prema izveštajima, on je osetio bol u grudima pre utakmice i tokom meča je navodno pao u nesvest. Nekoliko minuta posle dolaska u bolnicu, njegova smrt je potvrđena- objavila je Marka.

Luis Tehada bio je nacionalni heroj kada je 2018. sa reprezentacijom prvi put nastupio na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ostaće upamćen kao najbolji strelac u istoriji te države iz Srednje Amerike, sa 43 postinuta gola na čak 108 mečeva.

DOUŽER ODUŠEVIO NAVIJAČE: Sad će ga još više poštovati

Tehada je često menjao klubove tokom karijere duge skoro 20 godina i nikad nije igrao u Evropi. Počeo je u rodnoj Panami 2001, nastupao je i u Kolumbiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Peruu i Meksiku.

-Bio je simbol razvoja fudbala u Panami, izražavamo najbližima najiskrenije saučešće. Matadore, nikada te nećemo zaboraviti- saopštio je Fudbalski savez Paname.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter