Izvor: BSC HAPPY
13.12.2023 u 07:50
0

PREŠAO SAM GRANICU: Jokić otkrio da je isključen zbog jedne jedine reči(video)

Zaista neočekivana scena na NBA meču jer je Nikola Jokić isključen zbog stvari koje je rekao, a ne zbog onoga što je uradio.

Nikola Jokić je potpuno poludeo kada sudije još jednom nisu sudile faul Nikole Vučevića nad njim, pa je odlučio da popriča sa sudijama

Dok se vraćao u odbranu u naletu besa zbog toga što se osećao nezaštićeno očigledno nije birao reči. To je na kraju i sam potvrdio kada su ga upitali da prokomentariše tu situaciju.

Musa Dager, jedan od sudija, odlučio je da izbaci Jokića jer je preterao, a nakon susreta je sam centar odlučio da progovori.

Nije želeo da ulazi u detalje, da tačno pojašnjava tu situaciju, već je odlučio da malo objasni šta se desilo.

„Prešao sam granicu, ali ponekad tom rečju ne pređete liniju“, poručio je Jokić i time potvrdio da ga je ta jedna reč koštala isključenja.

Nije bilo više detalja, ali je Mark Lindzi, šef sudijske ekipe, odlučio je da tek malo više približi šta se zapravo desilo.

„Obično javno ne govorimo ono što je igrač rekao, ali jezik koji je koristio došao je do nivoa koji je neophodan za isključenje“, poručio je Lindzi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter