Izvor: B92.NET
02.09.2023 u 12:39
0

RAZNEŽIO FILIPINCA: Momak na ivici suza posle gesta srpskog navijača (VIDEO)

Na Svetskom prvenstvu u košarci prisustvovali smo dirljivoj priči koja će ostati urezana u sećanju aktera.

Priču čine srpski navijač i Filipinac, koji su se slučajno upoznali, ali su brzo postali bliski zahvaljujući svojoj strastvenoj podršci svojim reprezentacijama.
 Njihova ljubav prema košarci i podrška svojim reprezentacijama brzo su ih povezali, iako su dolazili iz različitih delova sveta. Nakon što je Marko iz Novog Sada obećao Filipincu da će mu pokloniti dres srpske košarkaške reprezentacije, obećanje je brzo ispunio.

Šta je sada Srbiji potrebno za četvrtfinale Mundobasketa, a šta za prvo mesto, više ne zavisi sve od „orlova“

Kada mu je predao dres, Filipinac nije mogao da sakrije svoju sreću i uzbuđenje. Rolo Espinos bio je na ivici suza dok je prihvatao ovaj dragoceni dar. Bio je to trenutak koji će pamtiti zauvek. Ova lepa priča nije samo o sportskoj strasti, već i o tome kako košarka može da poveže ljude širom sveta, bez obzira na njihove kulturne razlike i geografske udaljenosti.

Ona ističe važnost prijateljstva i humanosti koju sport može da donese u život ljudi. Svetsko prvenstvo u košarci je, ne samo vreme za sportske podvige i takmičenje, već i prilika da se stvori veza među različitim kulturama i nacionalnostima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter