Izvor: happybsc
21.09.2023 u 17:13
0

RUSKI MEDIJI OBJAVILI SENZACIONALNU VEST: Marija Šarapova se vraća!

Veoma uspešan povratak Karoline Voznijacki mogao bi za posledicu da ima odluku Marije Šarapove da se višr od tri godine posle povlačenja vrati na teren. Tako bar špekulišu neki ruski mediji analizirajući poslednje poteze svog najboljeg reketa svih vremena.

Petostruka gren slem šampionka je ponovo počela da vežba.

– Vraćam se redovnim treninzima. Vežbam opet jer je u jakom telu i jak duh – objasnila je na društvenim mrežama svoju aktivnost u teretani ne otkrivši razloge povratka fizičkim aktivnostima.

DEPORTACIJA NOVAKA JE BILA SRAMOTA OVE DRŽAVE, A NI BAJDEN NIJE NIŠTA BOLJI: AUSTRALIJSKI POLITIČAR ISPLJUVAO VLADU zbog SRAMNE ODLUKE! (VIDEO)

Šarapova se porodila prošlog leta, dobila je sina Teodora, sa suprugom Aleksandrom Gilksom, milionerom iz Velike Britanije, dobro uložila novac i sada možda mašta o povratku na teren.

„Marija je posledenjih meseci ponovo počela da se pojavljuje u teniskim krugovima. Bila je na turniru u Montrealu, angažovala se u borbi protiv nejednakosti u visini nagradnih fondova za tenisere i teniserke…“, ističu u Rusiji.

Međutim, krunski dokaz da tu možda ima nešto su reči Darije Sevil, devojačko Gavrilova, bivše ruske teniserke koja igra kao Australijanka:

– Ja očekujem još jedan povratak majki na teren. Niko ne trenira kao ona ako ne planira da ponovo igra tenis – istakla je Sevil posle gledanja videa koji je njena bivša zemljakinja okačila.

Ove godine su se dve teniserke uspešno vratile na teren posle porođaja. Jedna je Jelina Svetolina, koja nikada nije prekidala karijeru. Samo je napravila pauzu zbog majčinstva i vratila se na turnire čim se dovoljno pripremila.Međutim, povratak Voznijacke bi mogao da posluži kao inspiracija Šarapovoj. I Dankinja se zvanično povukla sa terena, doduše kasnije od Ruskinje. Karolina ne igra od zime 2021, a Marija se penzionisala početkom 2020, neposredno pre pandemije korone.

U međuvremenu je 33-godišnja Dankinja rodila dvoje dece, letos se vratila na teren i već stigla do osmine finala Ju-Es opena.

Šarapova ima 36 godina, mesec dana je starija od Novaka Đokovića a i njena najveća rivalka Serena VIlijems je imala toliko godina kada se vratila na teren posle porođaja. Nije osvojila nijedan gren slem, ali je odigrala nekoliko velikih finala.Kada se sve to sabere moglo bi da bude velika inspiracija teniserki koja je uvek izazivala ogromno interesovanje i punila tribine. Naravno samo vreme će pokazati da li ima istine u celoj ovoj priči ili je Šarapova ipak samo želela da popravi figuru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter