Izvor: Informer/BSC Happy
21.09.2023 u 16:38
1

DEPORTACIJA NOVAKA JE BILA SRAMOTA OVE DRŽAVE, A NI BAJDEN NIJE NIŠTA BOLJI: AUSTRALIJSKI POLITIČAR ISPLJUVAO VLADU zbog SRAMNE ODLUKE! (VIDEO)

Novak Đoković deportovan je iz Australije u januaru 2022. godine, ali se o tome i dalje priča.

Australijski senator Ralf Babet smatra da je deportacija Novaka Đokovića u januaru 2022. samo zato što je nevakcinisan protiv koronavirusa jedna od najvećih sramota njegove države.

Naš Nole krenuo je tog januara u Australiju da se takmiči na Australijan openu sa medicinskim izuzećem s obzirom na to da je odlučio da se ne vakciniše. Međutim, australijske vlasti ga nisu pustile, već su ga zatvorile u migrantski hotel, a takav potez izazvao je brojne podele na političkoj sceni.

Sada se oglasio i Babet i naglasio da je to što je Novaku urađeno sramota za Australiju.

– Čestitam Novaku na osvajanju Ju-Es opena, njegove 24 titule su posebno za pohvalu jer nije igrao samo protiv tenisera, već i protiv vlada širom sveta. Američki predsednik Džo Bajden mu je uskratio da se takmiči na Ju-Es openu 2021. i 2022, a nisu samo oni pogazili njegovo pravo, već i naša vlastita vlada. Postupili su sramotno i gazili ljudska prava, to je sraman period u istoriji naše zemlje. Hvala Novaku što nas je podsetio da hrabrost i ubeđenje suočeni sa maltretiranjem i zastrašivanjem mogu da pobede – rekao je Babet.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DEPORTACIJA NOVAKA JE BILA SRAMOTA OVE DRŽAVE, A NI BAJDEN NIJE NIŠTA BOLJI: AUSTRALIJSKI POLITIČAR ISPLJUVAO VLADU zbog SRAMNE ODLUKE! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter