Izvor: kurir.rs
07.08.2023 u 07:38
1

SENZACIJA: Luka Jović u Zvezdi za ligu šampiona?

Ove večeri nam je iz Italije stigla senzacionalna vest koja će posebno oduševiti navijače Crvene zvezde.  Tokom letnjeg prelaznog roka, uz angažovanje nekih od izuzetnih pojačanja, sa ispunjenjem želja treneru Baharu, ali kako stoje stvari, crveno-beli se neće zaustaviti sa dovođenjem pojačanja.

Ove sezone će Zvezda igrati grupnu fazu Lige šampiona, pa samim tim to dovoljan razlog da mnogi fudbaleri požele da obuku dres aktuelnog srpskog šampiona. Italijanski novinar „transfer insajder“ Nikolo Šire  je objavio na svom twitter nalogu pravu senzaciju  da se srpski šampion raspitivao za Luku Jovića koji bi uskoro mogao da napusti Firencu. Pomenuti novinar se pozvao na „Viola news“ i poručio kako bi naredni korak u karijeri srpskog napadača mogao da bude povratak u Crvenu zvezdu.

Italijan je saznanje objavio na dan kada je Jović postigao pogodak u prijateljskoj utakmici protiv Nice, ali Srbin nije zadovoljan statusom u Firenci, kao ni „viola“ njegovim učinkom, te bi vrlo lako moglo da dođe do odlaska.

Jović je ponikao u Crvenoj zvezdi i za nju je igrao do 2016. i odlaska u Benfiku. Potom je igrao za Ajntraht i Real Madrid do prošle godine kada ga je Fjorentina kupila od „kraljevskog kluba“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SENZACIJA: Luka Jović u Zvezdi za ligu šampiona?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter