Izvor: 24sedam.rs
14.02.2024 u 23:49
0

SFEROPULOS SE PONAVLJA: Imao posebnu pohvalu za jednog igrača Zvezde

Crvena zvezda je teže nego očekivano pobedila FMP i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde brani trofej.

Crvena zvezda je teže nego očekivano pobedila FMP i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, gde brani trofej.

Iako je Zvezda morala da se namuči, a Nemanja Nedović je priznao i da je moglo bolje, trener Janis Sferopulos ističe šta je važno – ići korak po korak.

OSMINA FINALA LIGE ŠAMPIONA UŽIVO: Ludnica u Rimu, Lacio vodi, PSŽ gazi sve pred sobom!

– Napravili smo prvi korak. Kao što sam rekao pre utakmice, moramo da idemo korak po korak. Ništa nije rešeno unapred kada se igra kup. Svi dođu ovde da igraju jako do kraja. Bilo nam je važno da ostanemo fokusirani na igru i plan utakmice. Bila je dobra utakmica, derbi, u poslednjoj četvrtini nam je bilo važno da povedemo, a da pre toga ne uđemo u paniku ako povedu. To su bila dva ključna trenutka meča. Pokazali smo karakter da ostanemo do kraja u igri. Posle našeg vođstva igrali smo pametno do kraja.

Trener je posebno pohvalio Dalibora Ilića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter