Izvor: Kurir.rs
16.12.2023 u 10:03
0

SKANDAL U EVROLIGI: Navijaču ZAUVEK ZABRANJEN DOLAZAK zbog onoga što je uradio

Situacija kakva se ne viđe često dogodila se u završnici utakmice Olimpijakosa i Valensije u 14. kolu Evrolige.

Na 26 sekundi do kraja francuski sudija, Žozef Bisang, prekinuo je utakmicu na iznenađenje velike većine prisutnih u dvorani.

Meč je prekinut zbog rasističkig uvreda koje je Francuz dobio. Nakon kratke konsultacije sa kolegom, Sretenom Radovićem, navijače je izbačen iz dvorane, a prema izveštaju u zapisniku sudiji su upućene sledeće reči: „J**i se crni majmune“.

DERBI KOLA U „ARENI“: Evo gde možete pratiti meč Partizan – Budućnost

Klub se ubrzo oglasio.

– Olimpijakos je uvek protiv svih oblika i akcija rasizma. Iz tog razloga, najoštrije osuđujemo današnji verbalni napad „navijača“ našeg tima na jednog od sudija utakmice. Na kraju, saopštavamo da mu se sezonska karta odmah uklanja i da mu je zabranjen ulaz na Stadion mira i prijateljstva. Zauvek – napisano je u saopštenju kluba koji bi mogao da bude kažnjen u nekim od narednih mečeva.

Olimpijakos i Valensija su pre utakmice imali identičan učinak, a grčki tim je kao domaćin poražen. Jasno je da je bilo razloga za nezadovoljstvo među navijačima, ali ovo svakako nije način da se to pokaže.

Španska ekipa sada ima osam pobeda i šest poreza, dok je Olimpijakos na učinku od po sedam trijumfa i izgubljenih mečeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter