Izvor: daily sports/happybsc
24.11.2023 u 08:52
0

SKANDALOZNE VESTI: Bosanoskohercegovački fudbaleri plaćaju 20.000 evra kako bi nastupili u timu

Odavno je poznato da se nastup u nacionalnim dresovima ceni i da je takvi nastupi olakšavaju transfere i prodaju igrača, inostranim klubovima, ali da su spremni da izdvoje čak 20.00 evra za nastup u nacionalnom timu, podatak je koji izaziva nevericu i čuđenje. Ugledni britanski portal objavio je da su za nastup u reperezentaciji igrači Bosne i Herecgovine plaćaili i po 20.000 evra.

Portal prenosi objavu poznatog poljskog sportskog novinara Pjotra Slonke,  sa Telegram naloga u kojoj Slonka nakon kfalifikacija za EURO 2024 piše „Bosna i Hercegovina je veoma slab tim, a igrači navodno plaćaju i do 20.000 evra za učešće u reprezentaciji.

On dalje dodaje da je tim Sava Miloševića jako slab i da je u ogromnoj igračkoj krizi.

ODUŠEVILA PORODICU ĐOKOVIĆ: Baka (96) poslala poruku Novaku, Jelena Đoković odmah reagovala (VIDEO)

„Gledao sam grupu Slovačke u kvalifikacijama za evro. Bosna je veoma slab tim. Razgovarao sam sa jednim od bosanskih igrača koji mi je rekao da su  oni  u velikoj krizi. Samo Džeko igra pristojno u reprezentaciji, a ostali igrači moraju da plate (do 20.000 evra) kako bi učestvovali u utakmicama, misleći da posle uplate ne moraju ništa drugo da rade“, napisao  je Slonka navode tog igrača.

Bosna i Hercegovina je u Grupi J završila na pretposlednjem  5. mestu kvalifikacija za Euro 2024. U 10 kola ekipa je osvojila samo 9 bodova.

U polufinalu plej-ofa Eura 2024, Bosna će se 21. marta 2024. godine suočiti sa Ukrajinom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter