Izvor: BSC Happy
24.11.2023 u 09:20
0

STRAVIČAN UDES MARIA BALOTELIJA: Zakucao se u betonski zid, kad ga izvukli iz kola odbio testiranje(VIDEO)

"Zašto uvek ja?", pisalo je svojevremeno na majici Marija Balotelija. Stvarno, zašto uvek ti? Mario Baloteli je havarisao skupoceni „Audi“ kada je pri velikoj brzini udario u betonski stub.

Iako, automobil nije kompletno uništen, definitivno će morati mnogo vremena da provede u garaži da bi bio popravljen. Zašto sada pričamo o automobilu, a ne o fudbaleru? Baloteli je još jednom imao mnogo, mnogo sreće, pa je iz automobila izašao nepovređen.

SKANDALOZNE VESTI: Bosanoskohercegovački fudbaleri plaćaju 20.000 evra kako bi nastupili u timu

Ono što je zanimljivo je da je odbio da bude testiran na alko testu, a očekivano mu je zbog toga oduzeta vozačka dozvola.

Čuveni italijanski napadač je tokom karijere imao sijaset ispada (vatromet u kući, crveni nakon molbi Murinja, gađanje omladica pikado strelicama, vožnje sa desetinama hiljada evra na suvozačevom sedištu), a i ovog puta u momentima kada igra za Adanu Demisport je pronašao način da završi na naslovnim stranama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter