Izvor: BSC Happy /Guardian
24.11.2023 u 09:59
0

PONOVO URADIO DO SADA NEVIĐENU STVAR: Đoković obara sve moguće rekorde, za njega nema nemogućeg

Ovu pobedu će dugo pamtiti jer je bila njegova 44. u dresu Srbije. Tako je postao najuspešniji reprezentativac u istoriji jer je ostavio Nenada Zimonjića na drugom mestu sa 43 pobede.

Ipak, Đoković je upisao čak 40. u singlu, dok je četiri upisao u dublu. Sada je rekorder i po ukupnom broju pobeda i po pobeda u singlu. Do sada nije viđen nijedan teniser koji je bio tako maestralan u dresu Srbije, a ima sada već i ozbiljan niz na kojima je neporažen u crvenoj majici zemlje.

Zimonjić je upisao 30 pobeda u dublu i 13 u singlu. Na trećem mestu je Janko Tipsarević sa 42 pobede, od čega 34 u singlu.

Novak će imati priliku da svoj učinak dodatno popravi u polufinalu protiv Italije od 12.00.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter