Izvor: Blic.rs
29.10.2023 u 17:37
0

STRAŠAN SUDAR NA UTAKMICI ČUKARIČKI-VOŽDOVAC! Mladi fudbaler pao bez svesti, majka upala na teren

Strašna situacija viđena je u finišu prvog poluvremena meča na Banovom Brdu, između Čukaričkog i Vojvodine, kada je u finišu meča došlo do sudara dvojice igrača.

Nakon ničije lopte sudarili su se Norman Kembel i Vojin Serafimović, koji su išli u punoj brzini i direktno naleteli jedan na drugog.

Mladi fudbaler Čukaričkog je, sav krvav, morao da napusti teren, pošto nikako nije bio u stanju da nastavi meč. Takođe, sa donjeg dela tribina na teren je utrčala i njegova majka, vidno uplašena za stanje svog sina.

Sa druge strane, Kembel, ofanzivac Vojvodine, je prošao dosta bolje u tom sudaru, pošto je uspeo da ostane pribran i nastavi utakmicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter