Izvor: Blic.rs
29.10.2023 u 19:14
0

Serafimović imao potres mozga, ide na skener glave: Poznato stanje igrača Čukaričkog posle teške povrede

Konačno je poznato zdravstveno stanje talentovanog fudbalera Čukaričkog, koji je danas na meču sa novosadskom Vojvodinom morao da napusti teren nakon bolnog sudara.

Nakon ničije lopte sudarili su se Norman Kembel i Vojin Serafimović, koji su išli u punoj brzini i direktno naleteli jedan na drugog.

Mladi fudbaler Čukaričkog je, sav krvav, morao da napusti teren, pošto nikako nije bio u stanju da nastavi meč. Takođe, sa donjeg dela tribina na teren je utrčala i njegova majka, po rečima komentatora Arena Sporta, vidno uplašena za stanje svog sina.

Sada je poznato stanje talentovanog fudbalera, koji je imao potres mozga nakon sudara sa jamajčanskim ofanzivcem.

Očekuje se da Serafimović odradi i skener glave, nakon čega će se znati još više detalja.
Sa druge strane, Kembel, ofanzivac Vojvodine, je prošao dosta bolje u tom sudaru, pošto je uspeo da ostane pribran i nastavi utakmicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter