Izvor: HAPPY BSC PORTAL
16.11.2023 u 22:27
0

SVI SE PITAJU KADA ĆE NOVAK U PENZIJU: Đoković OTKRIO šta ga još uvek motiviše da igra na vrhunskom nivou (VIDEO)

Iako ima 36 godina srpski teniser i dalje beleži vrhunske rezultate

Novak Đoković ostvario je velike rezultate u svetu tenisa, ali ima još nekih stvari što nije osvojio i što ga izuzetno motiviše da i dalje igra na vrhunskom nivou.

Iako ima 36 godina srpski teniser i dalje beleži vrhunske rezultate, a ima i veliki motiv da i u narednom periodu beleži fantasične rezultate.

NOVAK POBESNEO NAKON MEČA PROTIV HURKAČA: Srpski teniser dobio NEOČEKIVANO pitanje

„Svaki turnir koji igram želim da osvojim. Dejvis kup je nešto što me i dalje mnogo motiviše. Naredne godine su Olimpijske igre. Stvarno želim da budem dobar i predstavljam svoju zemlju na vrhunskom nivou“, izjavio je Novak Đoković.

@ivanjicadragan Kad će Noksa u penziju? Kratak odgovor: nikad. Dugačak odgovor: bukvalno nikad.#novakdjokovic #djokovic #novak#tennis#serbia ♬ original sound – Dragan🇷🇸

Podsetimo pored olimpijskog zlata, srpskom teniseru još nedostaje da osvoji i kalendarski grend slem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter