Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 09:35
0

Australijanka Ešli Barti i dalje najbolja teniserka sveta

Beloruskinja Arina Sabalenka je druga na listi, Čehinja Karolina Pliškova je ostala treća teniserka sveta, dok je Poljakinja Iga Švjontek napredovala za dve pozicije i sad je četvrta igračica sveta.

PROČITAJTE JOŠ: Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena: ĐOKOVIĆ NA VRHU SA 12.133 boda

Barbora Krejčikova ostala je peta na listi, a sledi je Elina Svitolina iz Ukrajine, koja je pokvrarlia plasman za dva mesta.

Japanka Naomi Osaka bolje je rangirana u odnosu na prošlonedeljni poredak i sa sada je sedma teniserka sveta, Sofija Kenin iz SAD je pala na osmo mesto, a Top 10 kompletiraju Garbinje Muguruza iz Španije i Grkinja Marija Sakari.

Srpska teniserka Nina Stojanović popravila je plasman za četiri pozicije i trenutno je 113. na listi.

Olga Danilović od danas je 127. igračcica na svetu, što je za jedno mesto bolji rejking nego na prethodnoj listi, a Aleksandara Krunić i ove nedelje je 166. igračica sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter