Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 09:10
0

Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena: ĐOKOVIĆ NA VRHU SA 12.133 boda

 Najbolji teniser sveta Novak Ðoković započeo je danas 340. nedelju na vrhu ATP liste sa 12.133 boda.

Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena u Top 10, Rus Danili Medvedev je drugoj poziciji sa 10.575 bodova, Grk Srtefanos Cicipas ostao je na trećem mestu, a slede Nemac Aleksandar Zverev, Rus Andrej Rubljov, Španac Rafael Nadal, Italijan Mateo Beretini, Austrijanac Domink Tim, a prvih deset kompletiraju Švajcarac Rodžer Federer i Norvežanin Kasper Rud.

PROČITAJTE JOŠ: Da li će zaista odigrati dubl NADALA I FEDERERA na sledećem Lejver kupu?

Kada su u pitanju srpski teniseri, Dušan Lajović zadržao je 35. mesto na listi, kao i Filip Krajinović, koji je ostao na 37. poziciju.

Dva stepenika više u odnosu na prethodnu listu napravio je Laslo Ðere, koji je sada 47. teniser sveta, dok je Miomir Kecmanović otišao dva koraka unazad i trenutno je 62. na listi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter