Izvor: Tanjug
22.02.2021 u 10:56
0

ĐOKOVIĆ: STANJE POVREDE POGORŠANO, čeka me period mirovanja

 – Snimak na magnetnoj rezonanci pokazao je da je oštećenje mišića sada veće, u prvi mah bilo je 17 milimetara, a jutrošnji pregled je pokazao da je poraslo na 25 milimetara. Nije ništa strašno, ali lekari su mi rekli da me čeka period mirovanja.

Ovo je poručio najbolji teniser sveta Novak Đoković.

SAZNAJTE JOŠ:

Građanima od danas dostupne sve ČETIRI vakcine!

JAKE EMOCIJE: Film „Dara iz Jasenovca“ rasplakao i političare!

Teška noć u Beogradu: Žena skočila sa četvrtog sprata!

U Srbiju STIGLO još 50.000 doza vakcine Sputnjik V!

Đoković je, dan nakon osvajanja devete titule na Australijan openu, u tradicionalnom šampionskom razgovoru sa novinarima istakao kako je svestan da postoje ljudi koji će uvek sumnjati u ono što govori ili radi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter