Izvor: happybsc
22.02.2021 u 10:46
0

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA HAPPY: Nek budu svesni – najbolji je i gotovo!

Posle osvajanja Aaustralijan opena Novaka Đokovića, njegov otac Srđan otvoreno je u studiju Happy televiziji u najgledanijem jutanjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

SAZNAJTE JOŠ

Građanima od danas dostupne sve ČETIRI vakcine!

JAKE EMOCIJE: Film „Dara iz Jasenovca“ rasplakao i političare!

Teška noć u Beogradu: Žena skočila sa četvrtog sprata!

U Srbiju STIGLO još 50.000 doza vakcine Sputnjik V!

– Moraće da prihvate da je Novak najbolji teniser i jedan od najboljih sporista na svetu! To je konačno! Rezultati koje Novak postiže mu daju snagu u svemu što izgovori i radi. On je najbolji sportista i dolazi iz Srbije – rekao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

– Što je stariji sve više liči na mene. Mladi teniseri koji dolaze su fantastični. Kolo sreće se orkeće, većina njih je iz Rusije. Širi se taj srort, a zapadnjaci moraju da shvate da i mi znamo da udaramo lopticu. Ali da pre toga razmislimo. Oni su mislili da mi to ne znamo, ali Novak je sve to promenio. Medvedev će biti veliki šampion, ali će morati da sačeka ga Novak, Nadal i Federer završe karijeru. 

Govorio je i o načinu na koji se Novak ponaša prema ostalim teniserima.

– Novak zna šta smo mi prošli. Nikada nije imao podršku od Nadala i Federera. Ne bori se za sebe, bori se za mlade. Odrekao se milion dolara. Snimamo nešto o svim Novakovim lepim manirima tokom cele karijere. Kako se ponaša prema svima, kako pruža ruku kada izgubi. Nikada nije dobio nagradu za fer-plej.

Srđan smatra da je Novak član svake normalne kuće u Srbiji.

VAŽNO

Rditelj filma „Dara iz Jasenovca“ otkriva: VUČIĆ JE MOGAO I SMEO!

AMERIKANAC SE KONAČNO POKLONIO ĐOKOVIĆU: Čestitao mu pobedu u Melburnu!

Majdanpek: Buldožer naleteo na vozilo i potpuno ga SMRSKAO, vozaču nije bilo spasa!

– Novak je rezultatima pokazao da nismo najgori na svetu i da nemamo čega da se živimo. On je član svake normalne kuće u ovoj zemlji. Možda samo dva posto ljudi ne razmišlja tako. Narod prihvata Novaka kao član porodice. On je mom ocu produžio život, samo je čekao njegove mečeve. I takvih slučaja je mnogo.

Đoković senior smatra da se agonija u svetu tenisa za mnoge nastavlja.

– Pustite da vidite šta su radili Rodžer i Rafa… To je jedini način da ga spreče. Sve će uzeti i ovako, samo su produžili agoniju još godinu dana. Umesto da se predaju i da shvate da je Novak najbolji. Teško podnosi nepravde… On nikada nije dao povod da se tako ponašaju porema njemu. Tako se ponašaju prema nama kao zemlji. Užasna priča iz filma „Dara iz Jasenovca“ pokazala je koliko mi imamo problema sa ostalima oko nas. Mi smo uvek branili svoje.

 Dodao je da Novak nikada nije bio folirant i da je igao preko granice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter