Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 14:00
0

„NEMILOSRDNI NOVAK“! „SRBIN, KRALJ AUSTRALIJE“! Ovako svetski mediji pišu o Đokoviću posle novog krunisanja u Melburnu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon osvajanja devete titule na Australijan openu tema je svetskih i regionalnih medija, koji u superlativima govore o njegovom trijufmu u Melburnu.

SAZNAJTE JOŠ

LJUDI, ODVALIO GA JE! Novakov 18. Gren slem, a 9. pehar u Melburnu! Rus nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB POOŠTRAVA MERE? Kon: Moramo da zaustavimo punjenje bolnica!

MINISTAR ODBRANE U EMIRATIMA: Stefanović na sajmu naoružanja u Abu Dabiju (VIDEO)

Ðoković je danas u finalu bez velikih problema pobedio Rusa Danila Medvedeva 7:5, 6:2, 6:2.

Španski As, u tekstu pod naslovom „Kralj Australije“, piše da je Đoković demonstrirao silu protiv Medeveda i da je na dva gren slema od izjednačenja sa Rafaelom Nadalom i i Rodžerom Federerom.

Britanski BBC piše da je „nemilosrdni Ðoković“ došao do devete titule na Australijan openu, u sličnom tonu o njegovom uspehu piše i Gardijan, dok francuski Ekip donosi tekst pod naslovom „Ðoković nepobedivi“.

„Jutarnji list“ iz Hrvatske navodi da je „Ðoković pregazio Medvedeva“, Index.hr isiče da je „najbolji na svetu rutinski uzeo titulu“, dok sarajevski portal Klix.ba piše da je „Novak pomeo Rusa i potvrdio dominaciju“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter