Izvor: NOVA
10.09.2023 u 19:32
0

NEOČEKIVANI PROBLEM ZA NOVAKA: Đoković sprečen da trenira pred finalni meč

Iako je bila najavljivana kiša na dan finala US Opena danima unapred malo ko je očekivao provalu oblaka kakva se sručila u Njujorku.

To je dovelo do problema za Novaka Đokovića koji prosto nije imao gde da odradi trening u periodu u kom je hteo. Srpski as je zakazao trening za 19.00 na terenima za trening, ali zbog kiše oni nisu upotrebljivi.

Jedine dve opcije su bile da trenira na „Artur Ešu“ i „Luj Armstrongu“, ali su te dve opcije otpale jer je od 19.00 počelo finale ženskog dubla na najvećem teniskom stadionu, dok je su na drugom preostalom dame u kolicima Diede de Grut i Jul Kamiji počele finale.

ŠTO SAM ONAKO SLAVIO? SAD ĆU DA VAM KAŽEM! Novak objasnio zašto je SPUSTIO klinca!

Tako su Novaku ponestale opcije za trening, a ostalo mu je samo da se nada da će jedno od dva finala biti završeno brzo i da bi mogao da ugrabi pola sata neposredno pre finala.

Ovo je stvorilo nove probleme u rasporedu, a u tim trenucima nije bilo poznato da li će negde odraditi trening ili će mu jedina opcija biti da odradi zagrevanje u Nju Džersiju.

Početak finalnog meča očekuje se u 22 časa po našem vremenu, a tekstualni prenos iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter