Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
18.11.2023 u 19:36
0

NOLETOV HOD PO STAKLU: Ovaj detalj može biti presudan u borbi za finale protiv Alkaraza

Delovalo je, na papiru, da je Novak Đoković izvukao lakšu grupu na završnom turniru, ali podaci pokazuju da nije tako.

Najbolji teniser sveta je na putu do polufinala morao da „hoda po vatri i staklu“ i da na kraju čeka pobedu Janika Sinera protiv Holgera Runea.

Đoković je pre žreba znao da neće moći da igra u grupi sa Karlosom Alkarazom, a znao je i da će rivali moći da mu budu Janik Siner ili Danil Medvedev, Stefanos Cicipas ili Andrej Rubljov i Holger Rune ili Aleksander Zverev.

Iz sva tri „šešira“ Novak je dobio lošije rangirane tenisere (Siner lošije rangiran od Medvedeva, Cicipas od Rubljova i Rune od Zvereva), ali podatak o vremenu provedenom na terenu govori da je teže bilo igrati u Zelenoj grupi.

Kada je reč o polufinalistima u Torinu, Đoković je ubedljivo najviše vremena proveo na terenu – čak 8 sati i 23 minuta.

KO JE MEDVEDEVA IZBACIO IZ TAKTA: Žestoko se posvađao sa nekim u publici (VIDEO)

Pošto se radi u tri meča na dva dobijena seta, jasno je da je bilo izuzetno teško.

Đoković je prvo protiv Runea proveo na terenu 3 sata i šest minuta, a onda je doživeo poraz protiv Sinera posle 3 sata i 11 minuta, a najlakši posao je imao protiv Huberta Hurkača u meču koji je takođe trajao tri seta, ali „samo“ 2 sata i 6 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter