Izvor: Happy BSc Portal/24sedam.rs
18.11.2023 u 19:06
0

KO JE MEDVEDEVA IZBACIO IZ TAKTA: Žestoko se posvađao sa nekim u publici (VIDEO)

Danil je u polufinalu Završnog mastersa u Torinu igrao protiv Janika Sinera, a u jednom trenutku je bio potpuno van sebe.

Retko kada Danil Medvedev pokazuje neke preterane emocije na terenu. Ipak, u polufinalu Završnog mastersa u Torinu nekome je pošlo za rukom da izvuče ono najgore što ruski teniser ima u sebi.

Nekadašnji šampion Ju-Es opena u subotu je u Torinu igrao protiv miljenika domaće publike Janika Sinera, a pošto ga je mladi Italijan brejknuo na početku trećeg seta Medvedev je iz, barem zasad, nepoznatog razloga potpuno izgubio kontrolu nad svojim emocijama.

Naime, pošto je reket iz sve snage zafrljačio u reklame, Danil je ubrzo ušao u žestoku rasprava sa nekim na tribinama torinske dvorane, dok su celokupan „performans“ pratili žestoki zvižduci ostalih navijača.

ITALIJAN SE NE ZAUSTAVLJA: Siner brutalnim servisima srušio Medvedeva

Podsetimo, nešto slično je tokom duela sa Sinerom u grupnoj fazi poslednjeg ATP turnira u sezoni prošao i Novak Đoković, koji se sa provokacijama i zvižducima sa tribina borio ironičnom gestikulacijom, dok je u prvom duelu na turniru slomio čak dva reketa pre nego što je savladao Holgera Runea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter