Izvor: Sputnjik
02.01.2023 u 09:01
0

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Novak Đoković poražen u Adelejdu

Novakov prvi meč nakon povratka u Australiju završen je porazom

Novak Đoković, najbolji srpski teniser i Vasek Pospišil, kanadski igrač, eliminisani su u konkurenciji dublova u prvom kolu turnira u Adelejdu od Tomislava Brkića i Gonzala Eskobara rezultatom 4:6, 6:3, 10:5.

Pred turnir u Adelejdu Novak Đoković objavio je da će igrati u singlu, ali i dublu sa Vasekom Pospišilom, što je bilo iznenađenje iako je sa druge strane jasno da srpskom asu fale mečevi.

Novakov prvi meč u Australiji posle drame prethodne sezone završen je porazom, ali samo u konkurenciji parova, jer singl još uvek nije igrao. Đoković i Pospišil odlično su ušli u meč, u trećem gemu napravili su brejk i čuvali ga do kraja seta.

OVO SE ČEKALO: Poznato je kada Novak igra prvi meč u Australiji

Međutim, Brkić, teniser iz Bosne i Hercegovine i Ekvadorac pojačali su ritam u drugom setu i u četvrtom gemu prelomili.

U neizvesnoj završnici prelomni trenutak dogodio se kada su srpski i kanadski teniser izgubili dva vezana poena na svoj servis što je rezultiralo time da se Brkić i Eskobar odmaknu i rutinski završe posao.

U noći između ponedeljka i utorka Novak igra prvo kolo singla protiv Konstanta Lestijena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na terenu je bio i Miomir Kecmanović, srpski teniser, koji se plasirao u drugo kolo turnira u Adelejdu posle pobede nad Kristoferom O Konelom, australijskim teniserom, rezultatom 6:4, 6:4.

Miši je u prvom setu bio dovoljan jedan brejk dok protivnik nije imao šansu da oduzme njegov servis. Drugi set bio je nešto teži po srpskog tenisera, ali je Kecmanović uspeo da prelomi i osvoji ključni brejk u devetom gemu.

Srpski teniser imaće težak zadatak u drugom kolu jer ga čeka pobednik duela Lorenco Sonego – Danil Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter