Izvor: BSC HAPPY
17.08.2023 u 19:19
0

NOVAK ODBIJA DA POSLUŠA SRĐANA? Britanci bruje o „sukobu“ u porodici Đoković

Nole kaže jedno, Srđan priželjkuje drugo

Iako je u maju proslavio 36. rođendan Novak Đoković i dalje igra sjajan tenis i nema nameru da se zaustavi.

Trenutno se nalazi u Sinsinatiju gde će u noći između četvrtka i petka (02.30 po našem vremenu) snage odmeriti sa Gaelom Monfisom u osmini finala.

Masters u Ohaju poslužiće mu kao priprema za US Open gde želi da se domogne 24. grend slem trofeja. Novak je istakao da je još uvek gladan trofeja i da je silno motivisan, pa je tako teško predvideti kada bi mogao da završi karijeru.

Sa druge strane, Srđan Đoković je nedavno izjavio kako bi voleo da se srpski teniser penzioniše već naredne godine.

O „sukobu“ unutar porodice Đoković piše i britanska štampa, koja podseća na Srđanove reči.

– Očekujem da i nakon završetka karijere Novak Đoković bude priznat zbog učinka na teniskom terenu koji je imao kao igrač. Nadam se da će on karijeru završiti u narednoj godini. Moja želja kao oca jeste da prestane da se bavi ovim ekstremno teškim poslom. Što se mojih ličnih želja i ambicija tiče, Novak ih je sve ostvario pre sedam, osam godina. Ostalo, sve je neverovatan bonus. Tenis je samo jedan segment njegovog života, a ne čitav njegov život – rekao je Srđan Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter