Izvor: Novosti
23.06.2021 u 19:29
0

POBEDA ZA POLUFINALE KVALIFIKACIJA! Aleksandra Krunić sve bliža Vimbldonu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u polufinale kvalifikacija za predstojeći Vimbldon, pošto je pobedila 239. teniserku sveta Anu Bondar iz Mađarske sa 2:0 (7:5, 7:6).

VAŽNO

UGAŠEN POŽAR NA NAUČNOM INSTITUTU! Nema povređenih

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo su brojke!

KORONA PRESEK ZA SREDU 23. JUN: Preminula tri pacijenta

PUTIN ODBRUSIO: U Ukrajini su SAD izvele ORUŽANI PUČ uz pomoć EU!

Aleksandri Krunić, koja je trenutno 211. teniserka sveta, trebelo je dva sata da slomi otpor Mađarice. U prvom setu teniserke su napravile pet brejkova, od čega Krunić tri i taj brejk više joj je i doneo prvi set. Obe teniserke su u drugom setu napravile po jedan brejk, pa je odluka pala u taj-brejku koji je srpska teniserka dobila sa 7:4.

Ona će u polufinalu kvalifikacija igrati protiv bolje iz duela Italijanke Sare Erani i Australijanke Storm Sanders.

Takmičenje na trećem grend slem turniru u sezoni Vimbldonu počinje u ponedeljak, 28. juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter