Izvor: Happy BSc Portal/24sedam.rs
19.01.2024 u 10:38
0

Pogledajte SLIČNOSTI I RAZLIKE Novaka na PRVOM i Noleta na 100. NASTUPU na Australijan openu (FOTO)

Još jedan jubilej koji Đoković obeležava u Melburnu.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković trenutno igra meč trećeg kola na Australijan openu sa Argentincem Tomasom Martinom Ečeverijem. Ulog je veliki za obojicu igrača, a iako Ečeveri igra tenis života na betonu, Novak je taj koji ima ulogu favorita, ali i veliku motivaciju.

Naime, Novak ove godine na Australijan openu juri brojne rekorde, među kojima je i 11. titula u Melburnu, po čemu će svakako biti jedinstven, ali i 25. grend slem trofej, čime će ući u istoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

Meč sa Ečeverijem je 100. nastup Đokovića na Australijan openu, a prvi put je nastupio 2005. godine! Njegov skor sada je 91-8, a priželjkuje se nova pobeda.

U tom periodu stali su mnogi usponi i padovi, rekordi i istorija, deportacija i slavlja. Ali, sve to, bilo je dovoljno da se danas kaže da je jedan od najvećih koji je ikada igrao tenis, a njegov omiljeni turnir je upravo onaj na kome je i najuspešniji.

OD NOLETA OVO NISU OČEKIVALI: Đoković odlučio da uradi nešto što nije od početka turnira

Zato su sa Eurosporta podsetili na društvenim mrežama kako je Novak izgledao tokom prvog nastupa, a kako danas, na svom 100. meču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter