Izvor: B92.net
19.08.2021 u 21:14
0

RAFAEL NADAL se odmara od tenisa igrajući golf

Španski teniser Rafael Nadal propustio je Masterse u Torontu i Sinsinatiju, kako bi se što bolje pripremio za US Open.Iako je i dalje neizvesno da li će igrati na US Openu, Nadal je odlučio da se bavi drugim sportu.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

NA RESPIRATORU VIŠE 28 PACIJENATA: Više od 1.650 zaraženih za 24 sata, preminulo 5 osoba!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

Nadal će 21. i 22. avgusta igrati na golf turniru, gde je postavljen za prvog nosioca.Povredio je Nadal levo stopalo i vratio se u Španiju kako bi zalečio povredu, a ovaj golf turnir će se održati upravo u Španiji.

Nadal je glavni favorit za osvajanje golf turnira.

Ako može da igra golf, da li ćemo ga devet dana posle tog turnira gledati na US Openu?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter