Izvor: informer
19.08.2021 u 21:30
0

FILIP KRAJINOVIĆ I FRANCUZ FABRIS MARTIN NISU SE PLASIRALI DALJE: Kraj i u DUBLU i u SINGLU!

Srpski teniser Filip Krajinović i Francuz Fabris Martin nisu uspeli danas da se plasiraju u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, u konkurenciji dublova.

Oni su poraženi od kolumbijskog para Huan Sebastijan Kabal- Robert Farah sa 6:7, 4:6, za sat i 35 minuta. Krajinović i Martin došli su prvi do brejka, u prvom delu igre (3:1), da bi odmah zatim ribrejkom uzvratili treći nosioci.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Bukti vatra u bloku 45!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ U EMISIJI “ POSLE RUČKA“: Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali da brane svetinje i da dokažu šta je istina!

Taj-brejk pripao je kolumbijskom paru sa 7:3, dok je u drugom setu za pobedu bio dovoljan brejk u petom gemu. U četvrtfinalu treći nosioci će igrati protiv nemačko-novozelandske kombinacije Tim Puec i Majkl Vinus.

Krajinovića je na startu singl turnira izbacio Aleks De Minor sa 2:1 iako je srpski teniser imao veliku prednost. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter