Izvor: KURIR.RS
05.09.2023 u 16:25
1

SKANDAL NA US OPENU: Navijač veličao Hitlera, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO)

Ovogodišnji US Open potresli su mnogi skandali.

Amerikanci su imali problema sa VAR sistemom, miris marihuane širio se terenima, a sada je na meču Aleksandera Zvereva i Janika Sinera pomerena granica bezobrazluka.

Nemac je posle prave drame srušio Italijana sa 3:2 u setovima, a u jednom trenutku doživeo je nervni slom jer je jedan od navijača sa tribine krenuo da veliča Adolfa Hitlera čuvenim nacističkim pozdravom.

NEOBIČAN POTEZ PRED MEČ: Đoković protiv Frica večeras oko 20 časova

Ovo se desilo pri rezultatu 2:2, a momentalno je reagovao i glavni sudija meča.

– Ko je to rekao? Ko je to rekao? Podigni ruku. Ko je to rekao? – zagrmeo je arbitar i naterao obezbeđenje da reaguje i izbaci bahatog navijača.

Na kraju, Zverev je uspeo da stigne do pobede i u četvrtfinalu igraće protiv prvog nosioca, Karlosa Alkaraza.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SKANDAL NA US OPENU: Navijač veličao Hitlera, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO)”

  1. Kad njegov Presjednik i njegovi saradnici podržavaju banderovce ovakav ispad ne čudi. Pogledajte malo unazad i vidite koliko je fašista završilo u Sjevernoj i Južnoj Americi poslije drugog svjetskog rata

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter