Izvor: Alo.rs
26.07.2023 u 12:23
0

ŠOK ZA NAVIJAČE: Srđan Đoković najavio kraj Noletove karijere?

Srđan Đoković je rekao nešto što se neće svideti Noletovim navijačima

Zabranjena tema u taboru Novaka Đokovića je njegova penzija. To kada će se povući zavisi samo od njega i njegove želje da nastavi da igra tenis.

Ipak, njegovi roditelji, Srđan i Dijana, mišljenja su da bi on trebalo uskoro da prestane da se bavi tenisom prenose mediji.

Srđan je istakao da bi voleo da Novak uskoro završi karijeru.

– Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako… Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana… Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je on maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac – istakao je Srđan Đoković.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter