Izvor: Blic.rs
22.06.2020 u 13:07
0

SRPSKI AS STIGAO U BEOGRAD: Sa porodicom je ISTOG ČASA otišao na testiranje na korona virus

Novak Đoković je, posle otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je Grigor Dimitrov zaražen novim korona virusom, stigao u Beograd.

Najbolji teniser sveta je odmah po dolasku u glavni grad testiran.

Učinio je to sa članovima svoje porodice.

Podsetimo, još tri aktera teniskog turnira u Zadru su, pored Dimitrova, inficirana novim korona virusom, a među pozitivnima na prisustvo SARS-CoV-2 je hrvatski reprezentativac Borna Ćorić, dok druge dve osobe nisu igrači.

U pitanju je kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki, te Kristijan Groh kondicioni trener ranije zaraženog Dimitrova (usled čijeg rezultata testiranja su organizatori io doneli odluku da finale turnira bude otkazano).

PROČITAJTE I OVO

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV REPREZENTATIVCA SRBIJE: Kuzmiću preti do osam godina zatvora

JOŠ JEDAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA: Žena prevezena na reanimaciju

Od 22 ljudi koji su minule noći testirani, a koji su bili u kontaktu sa bugarskim asom, 19 je negativno.

Uz to, svi članovi Novakovog tima koji su bili na testiranju – dobili su rezultate da nisu inficirani novim korona virusom.

Podsetimo, najbolji teniser sveta, rešio je da, zbog dobrog zdravstvenog stanja, ne ode sa ostalim učesnicima zadarskog turnira na hitno testiranje na novi korona virus, već da to uradi u Beogradu, u koji se vraća ovog ponedeljka.

Naime, kako Novak Đoković nije osetio nikakve simptome, u skladu sa preporukama nadležnih hrvatskih zdravstvenih vlasti, rešio je da se vrati u Beograd. Ostali asovi, učesnici turnira, odlučili su se da se testiraju u Zadru, pa su noć proveli čekajući u redu – na parkingu ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gde ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije, doktor Alan Medić.

Na parkingu je bilo gotovo celo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – pomenuti Borna Ćorić, ali i Marin Čilić, Aleksander Zverev, Dona Vekić…

Za razliku od njih, Đoković je rešio da testiranje obavi u Beogradu, što je upravo i učinio, pa se sada čekaju rezultati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter