Izvor: Kurir.rs
22.06.2020 u 12:46
0

ZADARSKI ŽUPAN I GRADONAČLENIK ZAVRŠILI U SAMOIZOLACIJI: Imali kontakte sa teniserima

adarski župan i gradonačelnik, Božidar Longin i Branko Dukić, završili su u samoizolaciji zato što su bili na teniskom turniru i imali bliske kontakte sa tenserima, saopšteno je iz županijskog Štaba civilne zaštite, prenela je zagrebačka televizija

Deo igrača Adria tura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19, nakon saznanja da je bugarski teniser Grigor Dimitrov bio pozitivan.

Rezultati su pokazali da su trojica pozitivna na korona virus, od kojih je jedan hrvatski teniser Borna Ćorić,saopšteno je ranije iz Adria tura.

PROČITAJTE I OVO

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV REPREZENTATIVCA SRBIJE: Kuzmiću preti do osam godina zatvora

JOŠ JEDAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA: Žena prevezena na reanimaciju

Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od danas uvodi dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš krenuo je za Zadar gde će se oko 13.30 obratiti javnosti.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter