Izvor: BSC Happy/informer
17.01.2024 u 14:10
0

NEMA JELENE, ALI TU JE PLAVUŠA: Svi se pitaju ko je lepotica u Novakovoj loži

Dok se Novak Đoković borio na terenu sa Aleksejem Popirinim, svi su se pitali gde je Jelena u loži, a još više - ko je misteriozna plavuša koja tamo sedi.

U Novakovoj loži danas nije bilo Jelene Đoković, što je neke zabrinulo. Treba podsetiti, da nije neuobičajeno da Jelene nema na tribinama jer ga ne prati baš na svakom turniru zbog raznih obaveza, što privatnih, što poslovnih, a nije doputovala ni u Australiju.

NOLE KROZ PAKAO DO POBEDE! Spasao 4 SET LOPTE, ućutkivao SRAMNU publiku i POBEDIO! (FOTO, VIDEO)

Jelena je na društvenoj mreži „X“ upitala Novakove fanove da li idu u Melburn, a jedan od njih ju je pitao da li će ona otići da bodri supruga.

Lepša Novakova polovin odgovorila je odrično.

„Ne“, kratko je napisala Jelena uz tužni emodži, kao i one koji simbolizuju učenje i školu, pa se pretpostavlja da je aludirala na to da nije u Australiji jer Stefan i Tara kao i sva druga deca moraju u školu i predškolsko koje pohađaju u Beogradu.

Međutim, nešto drugo je više zaintrigiralo fanove – ko je plavuša koja jeste bila u Novakovoj loži. Devojka je plenila svojom pojavom i oduzimala dah svim prisutnim muškarcima. Samo jedan trenutak na snimku bio je dovoljan da ova dama izazove pravi bum na društvenim mrežama.

Uz nju se u Novakovom boksu nalaze i Miljan Amanović, Karlos Gomez-Erera, Goran Ivanišević i Marko Paniki, a iznad se nalaze Stiven Sasins Šašjan, Elektra i Mark Maden, ali je definitivno nepoznata lepotica ta koja je „ukrala slavu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter