Izvor: BSC HAPPY
11.04.2023 u 16:22
0

NOVAKOVE MUKE NA STARTU MONTE KARLA Novaka „maltretirao“ 198. igrač sveta, Srbin pobedio uz psovke

Novak Đoković, prvi teniser sveta, igra meč drugog kola mastersa u Monte Karlu protiv Ivana Gahova iz Rusije, a tok ovog duela možete da pratite uživo, putem bloga BSC HAPPY

Novak Đoković – Ivan Gahov 1:0 (7:6, 6:2 u toku je drugi set)

6:2 – KRAJ MEČA! Novak koristi drugu meč loptu i dolazi do pobede na startu Mastersa u Monte Karlu.

5:2 – Đoković servira za pobedu.

4:2 – Đoković potvrđuje brejk! „Probudio“ se Novak, pa je lako došao do novog osvojenog gema. Ruski tensier tokom ovo seta greši dosta iz bekhenda.

3:2 – NOVAK PRAVI BREJK! Opala je igra Rusa, napravio je duplu servis grešku prilikom prednosti koju je imao svetski broj jedan i tako „poklonio“ protivniku set.

2:2 – Novo izjednačenje. Uspeva Novak Đoković da osvoji gem u kom je servirao. Prepustio je protivniku svega jedan poen.

BSC HAPPY

1:2 – Novi gem za Rusa!  Opet je vođstvo na strani Gahova, Novak totalno u kontraritmu.

1:1 – Evo gema bez izgubljenog poena za Đokovića.

0:1 – Odmah na startu drugog seta dug gem, Gahov je odigrao nekoliko sjajnih poena i dizao publiku na noge, te poveo sa 1:0

BSC HAPPY

 

7:6 – NOVAK OSVAJA PRVI SET! Poveo je srpski teniser, ali je uspeo Gahov da se vrati i izjednači (3:3). Novak Đoković je potom obezbedio tri set lopte, a najbolji teniser sveta je posle 69 minuta igre uspeo da povede.

6:6 – TAJ BREJK ĆE ODLUČIVATI KO ĆE OSVOJITI PRVI SET! Ne liči Novak na sebe. Opet je viđena neverovatna greška srpskog tenisera, izveo je protivnika na mrežu, imao je potom srpski teniser priliku da bira gde će da prebaci loptu i osigura poen, ali je on izabrao aut.

6:5 – Novak na korak do osvajanja prvog seta! Uspeva Đoković da sačuva svoj servis, ali na jedvite jade. Nije svetski broj jedan u najboljem ritmu, ali iskustvo je ipak na njegovoj strani. Gahov će servirati za opstanak u setu.

5:4 – Opet vodi Đoković! Osvaja srpski teniser ekspresno ovaj gem i to sa nulom. Novak ima priliku da osvoji prvi set već u sledećem gemu, ako uspe da napravi brejk.

4:4 – VRAĆA BREJK NOVAK! Nije dugo trajala prednost ruskog tenisera.

3:4 – BREJK GAHOVA! Uspeva ruski teniser da oduzme Novaku servis i prvi put povede na meču. Iskoristio je Rus prvu brejk loptu i pokazao da niej za „bacanje“.

3:3 – Rus osvaja novi gem. Posle nekoliko sjajnih udaraca Novak je obezbedio dve brejk lopte, ali se „izvukao“ ruski teniser. Udarao je jako, imao veru u sebu i obezbedio novo izjednačenje.

Printscreen/Sport Klub

 

3:2 – Ubedljivo najteži gem od početka meča. Grešio je Đoković, Rus došao do dve vezane brejk lopte, ali je Novak tada sjajno odigrao. Kod druge brejk lopte videli smo najdužu razmenu, od čak 22 udarca, a poen je pripao prvom reketu sveta, koji je za kraj gema odigrao divan štop volej.

2:2 – As servis Gahova za novo izjednačenje! Opustio se ruski teniser, pa je sjajnim forhendima uspeo da osvoji četvrti gem, a Novaka osvoji na jednom osvojenom poenu.

2:1 – Novi osvojen gem za Đokovića! Lako dolazi Novak do nove prednosti. Imao je srpski teniser nekoliko zanimljivih rešenja, pa je par puta natera protivnika na mrežu, a onda je uspeo i da osvoji ovaj treći gem.

1:1 – Gahov dolazi do izjednačenja. Maratonski gem. Nekoliko grešaka na obe strane, ali i divnih poteza. Igralo se na razliku, međutim, Đoković nije došao do brejk lopte.

1:0 – Novak osvaja prvi gem! Srpski teniser je imao prvi servis. Poveo je sa 40:0, ali je uspeo Rus da se vrati i spasi dve gem lopte. Međutim, lako je došao Đoković do vođstva.

Meč je počeo.

Meč kasni jer su se prethodni dueli poprilično odužili, naročito onaj između Rubljova i Munara, koji je Rus upravo dobio sa 2:1 u setovima. Za to vreme, Novak odmara na terasi:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter