Izvor: Arenasport.com
11.04.2023 u 15:04
0

NOVAK NA TERENU: Protiv Rusa započinje učešće u Monte Karlu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije prethodnih mesec i nešto više dana mogao da igra zvanične mečeve zbog zabrana ulaska u Sjedinjene Američke Države, pa će se danas vratiti na teren posle duže pauze, odnosno od 3. marta i polufinalnog meča turnira u Dubaiju, gde je poražen od Danila Medvedeva.

Nole će sezonu turnira na šljaci započeti u Monte Karlu susretom protiv Rusa Ivana Gahkova koji je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Prema satnici drugog takmičarskog dana taj duel ne bi trebalo da počne pre 14.00 časova, a u isto vreme će e sna terenu naći i drugi srpski predstavnik Miomir Kecmanović koji će igrati protiv Italijana Lorenca Musetija.

Đoković je Masters u Monte Karlu osvajao dva puta 2013. i 20.15 godine, i to je turnir na kojem najduže čeka da ponovo osvoji trofej od svih na kojima je ikada učestvovao.

IGA ŠVONJTEK započela drugu godinu kao najbolja igračica na svetu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter