Izvor: Alo.rs
04.07.2023 u 08:15
0

POZNATI TENISER ISKRENO O NOVAKU: Otkrio zašto je teško pobediti Đokovića

Kasper Rud iskreno je govorio o Novaku Đokoviću.

– Uf, nije u pitanju samo jedna stvar zaista. Rekao bih da je defanzivu u tenisu podigao na neki novi nivo. Način na koji se kreće i kako udara te udarce iz kontre. Mnogo je teško doći do vinera protiv njega, baš zbog tog kretanja i onda pomisliš da je gotov poen, a on stigne da vrati lopticu – počeo je Rud.

Nastavio je u istom ritmu.

OVO JE HRAM TENISA Emotivan govor Đokovića posle pobede: Uvek se povežem sa dečakom koji je u Srbiji sanjao da osvoji Vimbldon

– Čak iz tih udaljenijih pozicija na terenu uspe da vrati lopticu baš duboko. Na sve to način na koji čita igru je neverovatan. I kada dobiješ neku kraću lopticu i izađeš napred teško je znati na koju stranu on ide, jer pogodi stranu toliko puta. Čak i kada ne pogodi, dogodi se da nekako uspe da vrati lopticu. Ne želim da kažem reč defanzivni tenis, već samo taj način odbrane, uspeo je tu defanzivu da podigne na neki novi nivo – zaključio je Rud.

Novak je lako prošao u drugo kolo Vimbldona, a Srbin napada osmu titulu u Londonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter