Izvor: Mozzart Sport
28.01.2024 u 18:37
0

TEODOSIĆ SPREMAN DA BRILJIRA! Crvena zvezda značajno pojačana!

Iskusni plejmejker propustio nekoliko utakmica, ali će po svemu sudeći biti na raspolaganju grčkom stručnjaku protiv Partizana

Košarkaši Crvene zvezde posle bolnog poraza od Albe u 23. kolu Evrolige, igraju još jednu veoma važnu utakmicu. Ugostiće večitog rivala, Partizan Mozzart Bet, u meču 18. kola ABA lige, koji bi mogao da bude presudan u borbi za prvo mesto na tabeli.

Videlo se u Berlinu koliko je Miloš Teodosić značajan za igru srpskog šampiona, a dobra vest za navijače crveno-belih je da bi iskusni plejmejker trebalo da se vrati na teren i zaigra protiv crno-belih.

-Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu. Miloš Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti spreman kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno- rekao je Janis Sferopulos pred četvrti derbi u tekućoj sezoni.

Printscreen/Twitter/AdmiralBet ABA League

Zvezda je izgubila prva dva derbija pred Partizanovim navijačima, ali je zato početkom januara dobila jedini koji je odigran pred njenom publikom. Bio je to ipak okršaj u Evroligi, a sada će u regionalnom takmičenju pokušati da sačuva prednost na vrhu tabele. Sferopulosova ekipa je prva sa učinkom 15-2, Partizan ima dve pobede manje (13-4).

-Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi uz veliku podršku naših navijača sa tribina- dodao je prvotimac crveno-belih, Dejan Davidovac.
ZVEZDA BRILJIRA! Fudbaleri crveno-belih nezaustavljivi!

Sa Malog Kalemegdana poručuju da će kapije Štark Arene biti otvorene od 17.00 i pozivaju navijače da dođu što ranije zbog detaljnih kontrola.

Određene su i sudije za predstojeći večiti derbi, a pravdu će deliti Saša Pukl, Uroš Obrknežević i Josip Radojković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter