Izvor: Blic/Sportal
28.01.2024 u 17:50
0

ZVEZDA BRILJIRA! Fudbaleri crveno-belih nezaustavljivi!

Crvena zvezda je upisala četvrtu pobedu iz isto toliko provera na pripremama na Kipru. Sada je pred timom Vladana Milojevića pao još jedan superligaš, Mladost iz Lučana. .

Rutinskom igrom, slično kao protiv Spartaka pre nekoliko dana, Zvezda je lako savladala rivala iz domaćeg prvenstva. Sve je bilo rešeno u rasponu od samo 10 minuta u prvom poluvremenu kada su viđena oba gola.

Prvo je Jovan Šljivić pogodio u 16. minutu, a ubrzo posle Šerif Ndiaje nagovestivši buđenje kao nagrada rada i velike želje da se nametne Milojeviću.

Bio je to prvenac Senegalca u godini tako što je skočio nebu pod oblake na novu asistenciju Viktora Radojevića, koji je najveća dobit Crvene zvezde u Pafosu. Ndiaje je glavom pogodio drugi ugao fantastičnim trzajem.

Tanjug/Miloš Milivojević

Pre toga je Šljivić iskoristio asistenciju raspoloženog Vladimira Lučića u jednom od mnogih prodora, čime se nametnuo kao prirodna zamena za Mirka Ivanića na duže staze.

I za ovaj meč Milojević nije mogao da računa na veliki broj prvotimaca, ponajviše zbog povreda. Propustio je meč i Jovan Mijatović u iščekivanju transfera u Njujork siti, ali su opet to iskoristili momci iz drugog plana.

Ispred svih talentovani levi bek Radojević, najveće otkrovenje Zvezdinih priprema i možda tajno oružje za drugi deo sezone. Svaki njegov centaršut je „pola gola“, što je radio čim bi prelazio polovinu, pokazavši crte modernog spoljnjeg fudbalera i onog za kakvim u Zvezdi vape.

POZNATO KADA ĆE DEJAN MILOJEVIĆ BITI SAHRANJEN: Ovo su svi detalji!

Mogao je trijumf aktuelnog šampiona Srbije da bude izraženiji da su Ndiaje i Peter Olajinka bili smireniji u prvom poluvremenu, dok u drugom nije viđeno previše uzbuđenja. Bila je to partija baš po ukusu Milojevića, kakvih smo gledali pregršt u njegovom prvom mandatu, kada se protivnik parališe u prvom delu i kasnije mirno privede utakmica kraju, uz jedan zarez.

Vezista Marko Stamenić, koji je ušao s klupe, dobio je crveni karton dva minuta pre kraja kada je u kratkom roku napravio dva faula. Bilo je to, uz još jednu šansu talentovanog Marka Veličkovića, jedino što smo videli u drugih 45 minuta.

Petu proveru crveno-beli imaće protiv bugarskog Boteva u četvrtak, što će biti generalna proba za prolećni deo sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter