Izvor: BSC Happy
09.11.2023 u 07:54
0

TRENER PARTIZANA SUROVO ISKREN: „Ne može sport i diskoteka“ (VIDEO)

Trener Partizana Željko Obradović poznat je po tome da je uvek iskren i otvoren sa svojim igračima, kao pravi mentor, ne libi se toga da ih oštro kritikuje kada je to potrebno.

Željko Obradović poručio je da njegovi momci gube ukoliko nisu maksimalno odmorni i posvećeni na terenu, zato, kako kaže, sport i diskoteka nikako ne idu zajedno.

Sport zahteva predanost, odgovornost i posvećenost, a da bi utakmica bila na nivou i igrači dali svoj maksimum, potrebno je da budu odmorni i naspavani.

NIJE SAMO KABOKLO: Partizan dobija još jedno pojačanje

Kako je to Željko komentarisao, pogledajte u sledećem videu:

@sminfo88 Željko Obradović: Surova, iskrena i legendarna konferencija! #fyp #foryourpage #sminfo #zeljko #željkoobradović #željko #konferencija #surova #iskrena #košarka ♬ original sound – Edukativni video materijali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter