Izvor: Happy BSC Portal/Sportalblic.rs
08.11.2023 u 12:07
0

NIJE SAMO KABOKLO: Partizan dobija još jedno pojačanje

Burno Kaboklo je novo pojačanje Partizana.

Burno Kaboklo je novo pojačanje Partizana. Saga koja je trajala nedeljama je okončana. Ali, to nije jedina lepa vest za Željka Obradovića i navijače crno-belih. Mateuš Ponitka vratiće se uskoro u sastav jer je Poljak počeo da trenira sa ekipom.

Naime, po povratku iz Splita gde su ostvarili ubedljivu pobedu u ABA ligi, crno-beli su imali dan odmora, a na treningu u utorak prisustvovao je i Ponitka.

Poljak je zalečio povredu ramena i počeo je da radi sa ekpom, za sada smanjenim intenzitetom. Košarkaš crno-belih je juče trenirao po sopstvenom ritmu i nije odradio pun trening sa ekipom. Sada mu predstoji potpuni povratak u trenažni proces.

Podsetimo, Ponitka je zbog povrede pauzirao od 17. oktobra kada je na uoči utakmice protiv Barselone obnovio povredu ramena zbog koje je ranije propustio i jedan deo pripremnog perioda. Osim Poljaka trenirao je i Alen Smailagić, takođe po individualnom planu i očekuje se da zaigra protiv Fenerbahčea, dok je van tima sada samo još kapiten Kevin Panter.

LOŠE VESTI ZA CRVENO BELE: Zvezda oslabljena ide na megdan Barsi

Partizan u sedmom kolu Evrolige u četvrtak (20.30) dočekuje Fenerbahče. Da li će Ponitka biti u sastavu neće se znati do poslednjeg trrnutka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter