Izvor: AGNECIJE
05.02.2024 u 10:18
0

TRPI BATINE I IGRA MAESTRALNO: Slika Jokićeve posekotine frapirala sve

Nikola Jokić trpi ozbiljne batine u NBA ligi, a najbolje to pokazuju njegove ruke.

Srpski centar je još jednom blistao, ovog puta u pobedi nad Portlandom sa 112:103, ali je za taj trijumf morao ozbiljno da se namuči.

Jokić je susret završio sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija za 34 minuta provedenih na parketu, a isti broj minuta imao je i njegov prvi pomoćnik Džamal Marej koji je nanizao 21 poena, pet skokova i 10 asistencija.

Centar je, ipak, morao da vodi ozbiljne bitke pod košem, pre svega sa Deandreom Ejtonom kog je u jednom trenutku mestralno fintirao.


I to je rezultiralo novim posekotinama koje nisu ništa neobično za srpskog asa, ali one neretko frapiraju sve.

Tako su neki pisali da je Jokić strukture „krompir pirea“, drugi su pisali da bi trebalo da počne da nosi rukave, a drugi su insistirali da bi trebalo NBA igrači da idu kod manikira pre mečeva da ne bi dolazilo do ovakvih posekotina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter