Izvor: BSC HAPPY/KURIR
23.11.2023 u 23:00
0

„UVEK JE MOTIV VIŠE KAD IGRAŠ ZA SRBIJU“: Novak poručio da naši momci u subotu idu na pobedu protiv Italije!

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković rekao je da Dejvis kup nosi sa sobom mnogo odgovornosti i emocija.

Đoković je u drugom meču četvrtfinala protiv Velike Britanije savladao Kamerona Norija sa 2:0 i tako se nadovezao na trijumf Miomira Kecmanovića protiv Džeka Drejpera.

ĐOKOVIĆ – NORI: Pobeda! Novak odveo Srbiju u polufinale Dejvis kupa! (6:4, 6:4)

Uvek je motiv više kada igraš za Srbiju. Mnogo odgovornosti i emocija na terenu. Dobili smo u dva seta i Mića i ja, ali su to bili vrlo tesni setovi. Zahvalio bih se Mići, ogromna je razlika što je dobio meč, ušao sam mnogo rasterećeniji.

Srbiju u subotu očekuje duel sa Italijom u polufinalu, a Novak nema dilemu.

Očekujemo Italiju u polufinalu, puno nam znači dan odmora. Videćemo ko će igrati, imamo puno različitih kombinacija za singl i za dubl. Mića je odigrao dobro, svi momci su motivisani. Idemo na pobedu – poručio je Novak Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter