Izvor: alo.rs
03.08.2023 u 08:58
0

„VOLIM GA KAO BRATA: Mitrović hteo da se TUČE zbog njega, oglasio se i Nole, evo šta mu je poručio

Novak Đoković morao je da odgovori Aleksandru Mitroviću.

Sjajni fudbaler je gostujući u podkastu poznatog novinara Aleksandra Stojanovića istakao da je jednom zamalo bio na ivici tuče sa saigračima iz Fulama zbog Novaka Đokovića.

– Bio sam u Engleskoj. Tada sam navijao za Đokovića… Pa ja sam hteo da se pobijem! Bio sam nekoliko puta na ivici. Sećam se kada je bilo finale Vimbldona, kada je igrao protiv Federera. Bila je frka, od 30 igrača i stručnog štaba smo samo ja i golman Španac bili za Novaka, a njih 28 za Federera – rekao je između ostalog Mitrogol, a odgovor je stigao nekoliko dana kasnije i od verovatno najboljeg tenisera u istoriji.

TOTALNA LUDNICA Srbi u Americi napravili feštu, slavi se dolazak Novaka Đokovića (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter