Izvor: SD.RS
31.08.2023 u 09:24
0

ZA NJEGA JE KRAJ MUNDOBASKETA: Zbog ovog udarca Boriša Simanić morao hitno na operaciju! (VIDEO)

Košarkaši Srbije u nastavku Svetsko prvenstva moraće da igraju sa 11 igrača. Sve je šokirala vest da je Boriša Simanić noćas hitno operisan i da je za njega Mundobasket završen. Ipak, ono što je najvažnije nekadašnji košarkaš Crvene zvezde se posle operacije oseća dobro i stabilno.

A šta se zapravo desilo? 

Na utakmic protiv Južnog Sudana Simanić je ušao u igru na tri minuta i 34 sekundi do kraja meča. U duelu ispod koša, na minut i 52 sekunde do kraja, laktom u bubreg udario ga je Nuni Omot.

Boriša se odmah sagao uz bonu grimasu, ali nije delovalo toliko ozbiljno i svi su mislili da je u pitanju rebro.

Nije mogao da nastavi meč, a sudije su nakon gledanja snimka procenile da nije bilo namere, a u snimku možete pogledati taj duel i proceniti sami.

Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan.

„VREME JE ZA OSVETU“: Legendarni košarkaški trener o narednom meču Srbije

Na kraju se sve dobro završilo.

Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu.

Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba žele Boriši Simaniću brz i uspešan oporavak – stoji u saopštenju Košarkakog saveza Srbije!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter