Izvor: tanjug
08.10.2023 u 17:45
0

ZVEZDA STREPELA DO POSLEDNJE SEKUNDE, ALI IPAK POBEDILA: Dve majstorije Ivanića za velika tri boda pred pauzu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Radničkog rezultatom 4:3 (3:2) u meču 11. kola Superlige Srbije.

Po dva gola za „crveno-bele“ postigli su Piter Olajinka u 29. i 33. i Mirko Ivanić u 44. i 67. minutu.

Pogotke za domaći tim postigli su Matija Gluščević u 21, Džefri Činedu u 38. i Luka Zorić u 94. minutu.

Međutim, duel u Kragujevcu bi mogao da bude službeno registrovan 3:0 u korist Crvene zvezde zbog administrativne greške Kragujevčana. Na početku drugog poluvremena u igru je ušao Milan Vidović, koji nije bio u zvaničnom zapisniku pre početka utakmice. On je ušao u igru umesto Andrije Radovanovića. Vidović je proveo na terenu 23 sekunde, a posle intervencije sa klupe Crvene zvezde utvrđeno je da se radi o propustu domaćeg tima. Posle nekoliko minuta konfuzije na terenu u igru je ušao Vladimir Tomović.

ŠOK U IZRAELU UBIJEN BIVŠI FUDBALER: Teroristi na proslavi rođendana napravili masakr

Član 61. stav sedam Takmičarskog pravilnika navodi da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) ako jedan klub u ovom slučaju Radnički nastupi sa igračem, koji nije bio upisan u zapisnik pre početka utakmice.

Crvena zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 21 bodom, dok je Radnički pretposlednji sa šest.

Crvena zvezda će u narednom kolu na svom terenu dočekati Javor, dok će Radnički gostovati Napretku u Kruševcu.
Kasnije danas igraće Čukarički – Voždovac i TSC – Spartak.

U petak su odigrana dva meča 11. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: IMT – Radnik 1:1 i Radnički (N) – Napredak 1:1. Juče su igrali: Novi Pazar – Vojvodina 3:1, Javor – Železničar 2:1 i Partizan – Mladost 2:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter