Izvor: Kurir.rs
01.08.2023 u 07:54
0

2.000 UKRAJINSKIH KOMANDOSA PLANIRAJU UPAD NA KRIM DO BOŽIĆA? Rusi su ih odmah PROZRELI – SMEJU SE NA SAV GLAS

U pitanju su pripadnici elitne brigade specijalaca čija se obuka vrši u Devonu, na jugozapadu Velike Britanije.

POJELA“ IH UKRAJINA: Dok se NEMAČKA naoružava, 1050 kompanija PALO POD STEČAJ – ovaj GIGANT na kolenima

Ukrajinske trupe gotovo svakodnevno napadaju Krim pomoću bespilotnih letelica, a nedavno je meta napada pomorskim dronom bio i Krimski most, koji povezuje poluostrvo s Rusijom.

Britanski list navodi da se u bazi u Devonu na jugoistoku Velike Britanije obučava više od 2.000 pripadnika elitne ukrajinske specijalne jedinice i da bi oni trebalo pre Božića da budu angažovani u operaciji oslobađanja Krima.

– Ova brigada će biti vrh koplja i imaće podršku ostalih jedinica. U operaciji oslobađanja Krima biće uključeni udari iz vazduha, sa kopna i mora, dok će oklopne jedinice pokušati da probiju rusku liniju odbrane uz podršku raketa dugog dometa – preneo je list.

Neimenovani visoki zvaničnik britanske armije rekao je da britanski instruktori imaju za cilj da nauče kijevske trupe kako da koriste taktiku NATO za „oblikovanje borbenog prostora“ pre nego što započne odlučujući udar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter